Beplanting  brengt de tuin tot leven met het wisselend uiterlijk van bladeren en bloemen, de contrasten van bladvormen, de eigenzinnige vorm van bloei- en groeiwijze.


Een goed of slecht ontwerp, de beplanting maakt de tuin. Eén geheel vormen of een verzameling alleenstaande exemplaren, een doordacht ontwerpplan en beplantingsplan zorgt voor structuur. Problemen of ergernis ontstaan vaak omdat het tuinplan niet doordacht is en men vaak in een opwelling planten koopt en vervolgens zonder gedachte, een tuin invult.
Een belangrijk punt bij beplanting is de grondsoort waarin men plant.
Wij van Crea Flora Tuinen zullen ten alle tijde overgaan op bodemverbetering in de tuin, door het gebruik van bladgrond. Dit is een grondsoort waar elke plant zich goed in thuis voelt,
het is een luchtige voedzame grond. Dit is terug te zien in de groei en bloei van de planten en de vitaliteit van de grond.

Door met grotere maten te werken in een tuin, in combinatie met een goede grondsoort resulteert dit in korte tijd tot een volwassen tuin. Dit heeft voor u al snel het gewenste resultaat en het heeft als voordeel dat onkruid geen kans krijgt in de aaneen gesloten beplanting, zodat u sneller en met minder onderhoud van uw tuin kunt genieten. Zo zijn de foto’s één jaar na aanleg genomen.

Hovenier en tuinarchitect - Logo Crea Flora Tuinen
foto tuinbeplanting
tekst tuinbeplanting
filler tuinbeplanting
filler tuinbeplanting
foto tuinbeplanting
foto tuinbeplanting
foto tuinbeplanting
filler tuinbeplanting