top of page

Welkom

 Op deze pagina willen wij u een idee geven van ons hoveniersbedrijf en wat wij kunnen betekenen op het gebied van tuinen. Doormiddel van foto's met daarbij een korte toelichting over onze werkzaamheden, hopen we dat u inzicht krijgt in onze stijl en ons afwerkingsniveau.

Aanleg

Ons bedrijf heeft ervaring en expertise in het aanleggen van allerlei soorten en maten tuinen. Het hele jaar rond kan men beginnen met de aanleg van een tuin, mits er geen vorst in de grond aanwezig is. Van bodemverbetering tot beschoeiing, van bestrating tot houtbouw, van verlichting tot veranda, van vijver tot metselwerk en beplanting. Wij zijn een relatief klein bedrijf, dat is een bewuste keuze. Hierdoor kunnen we heel flexibel werken en heeft het ook voordelen naar de klant toe. Een vast aanspreekpunt en een vaste uitvoerder: het rechtstreekse contact kunnen onze klanten zeer waarderen.

Ondanks dat we een klein bedrijf zijn hebben we een relatief groot machinepark, zodat wij alle service aan onze klant kunnen bieden. Wij, als hoveniersbedrijf, streven ernaar om zoveel mogelijk duurzame en innovatieve werkmethodes te hanteren zodat er optimaal van een tuin genoten kan worden.

ontwerp

Het tuinontwerp legt de basis van uw tuin. Onze ontwerpen worden gerealiseerd door middel van een wisselwerking van luisteren naar uw wensen, jarenlange ervaring en vakkennis, veel creativiteit en een gevoel voor sfeer. Een tuin ontwerpen is vakwerk, want uw wens en gedachte moet te allen tijde terug te vinden zijn in het ontwerp. Met een goed tuinontwerp heeft u vier seizoenen lang plezier van uw tuin.

Schermafbeelding 2022-06-13 om 20.00.00.png
Hal 7.jpg

onderhoud

Hoe onderhoudsvriendelijk wij uw tuin maken, elke beplanting heeft vakkundige verzorging nodig voor een optimale conditie. Vakkundig tuinonderhoud is van belang om elk jaar weer te kunnen genieten van de mooie natuur in uw tuin. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw tuin van wortel tot kruin verzorgd, tevens wordt er in samenspraak met u een bemestingschema voor de tuin opgesteld. Kortom tuinonderhoud betekent het in stand houden of herstellen van wat is aangelegd.

beplanting

Beplanting brengt de tuin tot leven met een wisselend uiterlijk van bladeren en bloemen, de contrasten van bladvormen, de eigenzinnige vorm van bloei en de groeiwijze.

"Beplanting maakt de tuin"

Het gebruik van grote maten beplanting, in combinatie met een goede grondsoort, resulteert snel in het voor u gewenste resultaat. Het gebruik van grote maten van beplanting heeft als voordeel dat onkuid geen kans krijgt in de aaneengesloten beplanting. Hierdoor kunt u sneller en met minder onderhoud van uw tuin genieten.

verlichting

De magie van licht!

Met verlichting in de tuin creëert u heel eenvoudig een extra moment om van uw tuin te genieten. Uw tuin zal op een andere manier tot leven komen.

U beleeft eigenlijk 2 tuinen: de dagtuin en de avondtuin. De dagtuin zoals u uw tuin overdag ervaart en de avondtuin, de tuin waar u ook s'avonds van wilt genieten, of u nu de hele avond buiten blijft of van binnenuit uitkijkt op een betoverend mooie tuin.